Coaching & Counseling

Niet alles verloopt altijd zoals je had gedacht en vaak komen er zaken op je levenspad die vragen opleveren. Dit kan zijn op gebied van je werk, je voelt je er niet op je plek. Je zoekt 'wat anders', iets wat meer vanuit jezelf komt, of je ervaart problemen met collega's of werkgever. En het kan ook zijn dat je ontwikkeling hapert.

Wat is je eigen rol, en wat wil je nu zelf?

Misschien herken je wel patronen in het leven die vaker terugkomen of zijn er dingen waar je steeds tegenaan loopt. Het wil maar niet, en wat dan? Wil je nog verder met je werk van nu? Zoek je een ander werk, of wil je misschien een eigen praktijk starten?

Als coach werk ik op basis van mijn (arbeids- en organisatie) psychologie achtergrond, heb 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven, en werk ik op een holistische wijze aan herstel en inzicht. Ik maak gebruik van NLP, mijn intu├»tie, mediumschap en andere paranormale gaves. Ik werk naar balans en harmonie binnen jou als mens toe, waarbij het uitgangspunt is dat je je eigen kwaliteiten (her)ontdekt en tot bloei laat komen.

Bij mij kan je terecht voor begeleiding op gebied van relaties (relatiecoaching), je eigen essentie (oftewel  je kern: kerncoaching) en op het gebied van je eigen ontwikkeling (spiritueel of op het gebied van levensvragen (counseling). Daarbij maak ik gebruik van mijn mediumschap en werk ik samen met het Cosmisch Team (mijn gidsen en (aarts)engelen) om inzichten te krijgen in familiekwesties, wat ook contact kan inhouden met overleden familieleden. Tevens maak ik gebruik van soulretrieval

Zie contactpagina

© Isis Verhagen

Terug naar overzicht

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met mij op

Klik hier
Website laten maken door Modual.