Energiewerk / Energy work with cosmic team

Met Energiewerk bedoel ik het werken in het energieveld in en om iemand heen, dat kan zijn het energetische lichaam (dat verbonden is met het fysieke lichaam), of het auraveld, de chakra's, dan wel bijvoorbeeld de plaats waar iemand woont of werkt.

Als ik op het energetisch lichaam werk, doe ik dat door middel van een trancehealing waarbij ik energiebanen (meridianen), die gekoppeld zijn aan het fysieke lichaam en die zorgen voor toevoer, transformatie en verwerking, schoonmaak. Energie is de motor van het complete lichaam, dat ervoor zorgt dat men leeft. Een voorbeeld zou kunnen zijn: geef een baby voeding, en verzorging, zonder aanraking, en de baby gedijt niet. Raak je het kindje aan, groot of klein, dan ervaart het nieuwe levenskracht en kan zich ontwikkelen tot een levend (in de zin van zich goed voelend) wezen.

Transformeren van energie

Als ik een healing geef, ga ik in trance en tranformeer ik de energie die in het lichaam is. 

Dat wat niet loopt of stroomt heet een blokkade. Die blokkades mag ik weghalen in samenwerking met het Cosmisch Team en het hoger zelf van de persoon in kwestie. Daar waar weinig energie is, laat ik energie naar toestromen, daar waar teveel is, haal ik weg. En daarbij is het belangrijk om te kijken waarom er een ophoping aan energie is, het gaat om de oorzaak. Ik 'praat' als het ware met een lichaam, en vraag welk verhaal het me te vertellen heeft. Als het verhaal verteld wordt en het herkend en erkent wordt, wordt het duidelijk waarom de blokkade bestond, en kan de normale levensenergie weer stromen zijn. De blokkade of ophoping wordt geheeld, en je kunt weer verder met je ontwikkelingspad.  

Wat gebeurt er

Het systeem, of dit nu het auraveld is, of een huis, kan plaats geboden hebben aan overleden zielen (meelifters, of andere negatieve energie├źn). Ronddolende zielen die niet weten waar ze zijn, of niet duidelijk weten of voelen dat ze naar het licht mogen gaan, vraag ik wat er aan de hand is. Er kan een boodschap in zitten. Als dat duidelijk is, ga ik weer in gesprek met ze, en mag ik de entiteit of ziel naar het licht laten gaan. Dit doe ik door middel van een taal die zij verstaan en begrijpen, en in samenwerking met de (aarts)engelen en mijn gidsen. 

Het kan zijn dat men zelf ook in een huis voelt dat er iets niet klopt, het kan op sommige plekken koud en tochtig zijn, terwijl er geen duidelijke en te verklaren oorzaak is. Het kan zich ook uiten in verstoorde relaties, niet meer met elkaar kunnen communiceren, of bijvoorbeeld doordat men het huis niet meer opgeruimd en schoon kan houden. Kinderen zijn vaak een goede 'graadmeter', ze krijgen nachtmerries, of durven niet te slapen, zijn bang in het donker, of er zit 'iemand' in hun kamer. Door een energetische huiszuivering worden deze energie├źn naar het licht gebracht.

Samenwerking met Cosmisch Team

Tijdens de sessies werk ik samen met een Cosmisch Team, bestaande uit Aartsengelen, een medisch team vanuit een andere dimensie dan wel sfeer, en de voor jou samengestelde specialisten, evenals mijn zielenpartner (twin). Zij werken als het ware door mij heen, en maken daarbij gebruik van mijn capaciteiten en vaardigheden als Cosmisch Intermediair Therapeute.

Zie contactpagina

© Isis Verhagen

Terug naar overzicht

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met mij op

Klik hier
Website laten maken door Modual.