Graal Yoga / Physical

Jezus was een Yogi, en samen met zijn vrouw Maria Magdalena (hogepriesteres van Isis), bracht hij wijsheid naar de aarde. Wijsheid en kennis die voor iedereen toegankelijk is. Wijsheid die iedereen binnen zichzelf draagt, soms makkelijk te vinden en soms minder makkelijk. Deze wijsheid, kennis en vaardigheden noemen we De Heilige Graal. Een plek binnen iedereen waar we contact mee kunnen maken en die veel goede dingen oplevert; passie, geluk, vrede, zichzelf kunnen uiten, zichzelf manifesteren en worden wat ze werkelijk zijn: een prachtig mens met veel mogelijkheden, kwaliteiten en vaardigheden.

Vaak denken we dat het leven moeilijk is, uitputtend, zwaar om te dragen, denk maar aan het dagelijks leven: studie, school, kinderen, werk en huishouden. Altijd bezig, en geen tijd voor zichzelf. Herkenbaar? Het klinkt alsof men regelmatig een stemmetje in het hoofd heeft die zegt: Is dit alles, alles dat er is?
Nee, er is zeker meer! Iedereen kent wel een bron, waaruit men kan putten, een bron van veel wijsheid, kennis en mogelijkheden, z'n eigen ‘Secret Place’. Z'n eigen Graal. Sommigen noemen het de Bron waar het om draait, waar Alles in ligt, dat alles wat men zou willen realiseren, ook te realiseren valt, mits men die Bron, die Graal, die Secret Place, die rust en vrede maar vindt.

Maar hoe komt men daar? Hoe vind men die? Net zoals Jezus vele wijsheden bestudeerd heeft, en onderricht gevolgd heeft, net zoals Maria Magdalena, die vele paden bewandeld heeft, en mysteriescholen bezocht heeft, zijn ze naar India geweest, om daar het pad van de Boeddha te bewandelen, en hebben ze Yoga beoefend, zo kan iedereen dat ook doen. Men hoeft niet naar een mysterieschool of de gnostiek te bestuderen. Veel kennis is al beschikbaar.

Wat men wel kan doen, is toegang vinden naar die eigen bron van mogelijkheden, kennis en harmonie, balans. Dat kan via Graal Yoga.

Graal Yoga houdt een combinatie van Hatha Yoga, Power Yoga, Meditatie en Uitwisseling van kennis en ervaringen in. Via diverse Asana’s (oefeningen en houdingen), worden de verschillende meridianen en chakra’s in het lichaam geactiveerd en in balans gebracht.

Hierdoor oefent men zichzelf in het ontdekken van het lichaam, hoe men zichzelf kan ontspannen en in balans brengen, en is men in staat om toegang tot het hart te krijgen, waarin men veel antwoorden op allerlei vragen kan vinden, en tevens kan putten uit eigen kennis.

Ook al lijkt die kennis niet voorhanden, of kan men er niet bij, door het beoefenen van Graal Yoga, voelt men dat de eigen bron van mogelijkheden toegankelijk wordt. Men gaat het makkelijker vinden om het dagelijkse leven letterlijk een nieuw licht te geven, en tijd voor zichzelf en z'n eigen ontwikkeling te vinden.

Deze yogavorm kent een extra fysieke ondersteuning, ontwikkeld en samengesteld in overleg en in samenwerking met het Cosmisch Team.

Waarom? Omdat het ontwikkelen van je bewustzijn onlosmakelijk is verbonden met het kunnen dragen ervan door het fysieke lichaam. Het is voor je lichaam namelijk een behoorlijke 'energietrekker' als je je bewustzijn aan het ontwikkelen bent. Meestal wordt daar te licht over gedacht. Om dit fysieke lichaam in staat te stellen om het groter wordende bewustzijn te kunnen 'dragen', zijn er een aantal lichamelijke ondersteuningsvormen ontwikkeld die toegevoegd zijn aan deze specifieke yogavorm. De ervaring bij cursisten is dat het ook traumaverwerking en burnout-verwerking ondersteunt in het sneller kunnen herstellen.

Graal Yoga is voor iedereen toegankelijk!

Al vele jaren heb ik de kennis, de mystiek, de wijsheid en de inzichten rondom de Graal en Yoga mogen bestuderen en ervaren. Mijn passie voor het leven, en om de inzichten en vaardigheden hiervan te laten voelen en ervaren, wil ik graag met iedereen delen.

Wil je het ervaren?

Op de contactpagina zie je hoe dat kan.

© Isis Verhagen

Terug naar overzicht

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met mij op

Klik hier
Website laten maken door Modual.