Kern & Kwaliteit

Ik begeleid mensen op weg terug naar hun kern, naar hun hart, naar datgene wat ze altijd al hebben willen doen maar nog niet aandurfden. De reden is meestal omdat het een heel persoonlijke weg kan zijn en waarvoor binnen de samenleving niet altijd plek is, of waarvan men denkt dat er geen plek voor is.

Gelukkig bestaat er op dit moment een toenemende tendens naar het toepassen van spiritualiteit en het leven vanuit een persoonlijke missie. Dit geldt voor het leven in het algemeen maar en ook voor het werkend deel van het leven.

Binnen het bedrijfsleven

Bedrijven stellen steeds vaker een personal coach aan om iemand op dit traject te begeleiden. Men heeft ontdekt dat leven en werken vanuit persoonlijke doelen en vanuit het hart veel meer resultaat (rendement) oplevert, dan leven vanuit een opgelegde taak, of een keuze die door derden genomen is.

Bijvoorbeeld, er is een aanbod van banen of doelen waaruit gekozen wordt (van buitenaf dus) en niet vanuit de keuze die leeft in het hart. De werknemer (m/v) verricht dan werk dat mogelijk wel vanuit de arbeidsmarkt geboden wordt, maar dat het niet aansluit bij het werkelijke doel dat binnenin iemand leeft. Zeker als je je daar niet bewust van bent, kan je een keuze maken die gebaseerd is op gronden die niet bij je passen, maar meer bij de arbeidsmarkt, óf, indien het een hulpvraag vanuit de privésituatie betreft, gericht op het voldoen aan heersende opvattingen, waarden en normen en niet op wat je daadwerkelijk wilt.

In het privé leven

In dit proces, je ware zelf ontdekken, geef ik je begeleiding, en dit kan tot verrassende uitkomsten leiden waar voorheen mogelijk nog helemaal niet aan gedacht werd. Je gaat je helderder voelen, je creativiteit wordt groter (je gaat op zoek naar wegen die bij jou passen, in plaats van dat je de gebaande paden bewandelt), en je output wordt groter, simpelweg omdat je datgene gaat doen dat helemaal vanuit jezelf komt, en waarbij jij je weer als een vis in het water voelt.

Hoe?

Ik gebruik hiervoor mijn mediumschap. Hierbij ga ik terug in de tijd en naar jouw kern om te onderzoeken waar de trigger vandaan komt en waar de energie vastzit. De oorzaak van de blokkade wordt hierdoor energetisch geschoond, wat als positief gevolg heeft dat je hier geen last meer van hebt en schoon en zuiver naar de situatie kan kijken en van daaruit kan handelen.

Om het energetisch systeem van jou te reinigen, waardoor er meer ruimte vrijkomt voor heling, wordt de sessie vaak afgesloten met een healing.

In een sessie maak ik gebruik van diverse coach technieken zoals kerncoaching, rollenspel, NLP, regressie, begeleide meditatie, trancewerk, energetische therapie en healingen. De sessie biedt inzicht in de huidige situatie, helpt bij het oplossen van blokkades, en maakt de weg vrij naar leven vanuit het ware zelf, en daarmee een toenemende mate van authentiek leven met meer output en resultaat.

Zie contactpagina

© Isis Verhagen

Terug naar overzicht

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met mij op

Klik hier
Website laten maken door Modual.