Mediumschap / Cosmic intermediar

Ik ben mediamiek geboren, en ben opgeleid door mijn grootmoeder. Inmiddels heb ik meer dan 25 jaar werkervaring, en heb daarnaast diverse opleidingen gehad op het gebied van Healing, Reading, Transformatie en Channelen.

Het is mij gegeven door de Bron (Spirit), en ik heb in de loop van tijd verder mogen ontwikkelen. Als cosmisch intermediair therapeute kan ik mijn lichaam, onder begeleiding van engelen en gidsen, tijdelijk beschikbaar stellen voor de ziel van een overleden persoon die vervolgens via mij kan spreken.

Tijdens halftrance kunnen boodschappen mij via mijn helderhorendheid doorgegeven worden. Op deze wijze kunnen overledenen communiceren met hun dierbaren, als daarom gevraagd wordt tijdens een consult en er toestemming daartoe wordt gegeven vanuit mijn gidsen en de engelen. Het gebeurt alleen als de overleden ziel dat wil en er toestemming voor is.

Ik maak gebruik van mijn mediumschap tijdens sessies en consulten. Ik mag daartoe blokkades, die niet meer het hoogste goed van de ontwikkeling van de ziel dienen, weghalen en energie├źn die aangehaakt zijn bij mensen en vastzitten in een huis of gebouw, bijvoorbeeld lifters, lagere energie vormen, dolende zielen en andere vormen van negativiteit, weghalen en transformeren (naar hun plaats binnen het licht brengen).
Ook blokkades die in familieverband bestaan, en die gevolgen kunnen hebben voor de leden ervan, mogen tijdens een huisconsult verwijderd worden (energetische huiszuivering). Dit kan in gezinsverband zijn, of tussen familieleden onderling (slecht kunnen slapen van kinderen, het gevoel hebben dat er iets niet klopt, koude en minder lichte plaatsen in een huis, het huis niet schoon kunnen houden, etc.).

De energetische (huis)zuivering vindt plaats in samenwerking met mijn Cosmisch Team, bestaande uit Aartsengelen, specifiek toegewezen (para) medische specialisten en mijn zielenpartner (twin).

Zie contactpagina 

© Isis Verhagen

Terug naar overzicht

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met mij op

Klik hier
Website laten maken door Modual.