Shambhala / Diamond grade

Ik begon in 2000 als Reiki Master, en later, in 2007, als Shambhala Master. Nadat ik hier een tijd mee gewerkt had, kwamen daar de Sjamanistische Healingen (vanaf 2009) bij.

Op een zeker moment (een aantal jaren geleden), kreeg ik de boodschap, dat er graden toegevoegd zouden worden aan de Shambhala Healingsmethode. Eén daarvan zou de Diamond Grade gaan vormen, de andere 2 (wellicht meer) graden zouden nog volgen. Dit alles zou in overleg gaan met Mission Control, de Galactische Afdeling van Spirit. (het Cosmisch Healings Team)

Enige tijd geleden kreeg ik, op het moment dat de ontwikkeling op de Aarde zover was, de 'Go'. De Diamond Grade mocht worden ontwikkeld, en uitgevoerd. Dit moment kwam afgelopen zomer. De Diamond Grade heeft de ontwikkeling van het Christusbewustzijn op Aarde gevolgd, en is hier sterk mee verbonden. Ook met het aantal ontwaakte zielen die hier inmiddels zijn gestart.

Ik kreeg de inwijdingen nadat ik diverse stadia van bewustzijnsgroei had doorgemaakt. 

Er werd bijverteld dat ik te zijner tijd de theorie achter de Diamond Grade zou mogen doorgeven. Dit heeft 2 weken geleden plaatsgevonden, in week 43 van 2016. Inmiddels is daar Regressie- en Reïncarnatie Healing, op hetzelfde niveau als de Diamond Grade, aan toegevoegd. 

De Diamond Grade is niet alleen verbonden met het Collectieve Christusbewustzijn, ook het eigen (individuele) Christusbewustzijn is gegroeid, en mag hiermee nu verbonden worden tijdens een initiatie i.s.m. het Cosmisch Team.

De verdieping van de Diamond Grade is met name gekoppeld aan het toegenomen Christessbewustzijn, voortkomende uit individuele bewustwording van de vrouwelijke Christos-connectie in onszelf. De creatiekracht van de vrouwelijke Christos, de connectie met natuur en aarde, besef van de kostbaarheid van aardse giften en goederen zie je o.m. terug in ecologische en duurzaamheidsprojecten.

De combinatie met Sjamanistische Healingen wordt gelegd tijdens een consult. 

Om een Diamond Grade inwijding te krijgen, volgt eerst een upgrade van Shambhala, én een theoretische  toelichting, in de vorm van een 6 uur durende cursus, verspreid over meerdere momenten. Deze cursus vindt op afspraak plaats, en wordt op maat voor jou gemaakt. In de cursus wordt de theorie uitgelegd rondom de Diamond Grade, de begeleiding van Mission Control, en jouw eigen aandeel op Aarde. 

Deze graad wordt speciaal aanbevolen voor 'abductées' (geïncarneerde zielen die in aanraking zijn gekomen met vier dimensionele bevolkingsgroepen op en rond de Aarde). Hierover valt te lezen in Blog: De vijf Cosmische Duiven (op homepagina).

Zie contactpagina

© Isis Verhagen

Terug naar overzicht

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met mij op

Klik hier
Website laten maken door Modual.