De Cosmische Christus

Op een avond reed ik van mijn praktijk naar huis. Mijn blik werd getrokken naar de lucht, en daar zag ik heel erg groot: de Cosmische Christus. Hij keek mij aan, en maakte duidelijk contact met me. Op dat moment heb ik de auto geparkeerd op een ‘toevallig’ opdoemende parkeerplaats aan de kant van de weg. Het was een zeer intens moment dat me zeker niet onberoerd liet. Hij gaf me, telepathisch, een boodschap en liet me weten dat hij me zou begeleiden. Mijn missie hier op aarde werd kracht bijgezet, voor mij als mens, door deze verschijning.

Zoals hij bij velen doet, en indien het bewustzijn zover is, dat er ‘ogen zijn om te zien’.

Ik was ‘impressed’. Dit had ik zeker niet verwacht, en heb dan ook enige minuten aan de kant van de weg gestaan om dit gebeuren tot mij door te laten dringen.

Na enige tijd stopte er een politieauto naast me, om te vragen of alles goed met me was. Mijn hersenen werkten op volle toeren. Ik kon natuurlijk niet zeggen: ow, ik heb een Christus verschijning gehad, dat zou, op zijn minst, toch de nodige vragen opwerpen. Dus ik antwoordde simpelweg: och, ik was even geschrokken van iets op de weg, en moest even bijkomen. Ze herhaalden de vraag, en ik het antwoord. Ik voegde eraan toe dat alle oké was. Ook dit was een beetje erg toevallig. Later begreep ik, nadat mij vaker merkwaardige situaties waren overkomen, dat er iedere keer een politieauto aankwam, om te vragen hoe of het ging. Toevallig? Mission Control werkt met mensen. Ook met aardse mensen, mensen die vanuit datzelfde Mission Control werken, van waaruit ik ook mag werken. Er is altijd hulp en ondersteuning.

© Isis Verhagen

Terug naar overzicht

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met mij op

Klik hier
Website laten maken door Modual.