Tijd- en ruimtereizen

Tijdens de begeleide meditaties die ik geef, is dit een beeld wat cursisten o.a. waarnemen. Ze zien wat of ik waarneem en vertel tijdens de meditatie. De meditaties zijn altijd anders en toegespitst op de cursist zelf. Wat hij of zij nodig heeft voor zijn of haar ontwikkeling van bewustzijn. Dit wordt allemaal geregisseerd door het Cosmisch Team.

De begeleide meditaties vinden vaak plaats na afloop van de Graal Yoga, bedoeld als fysieke ondersteuning van het bewustwordingsproces, wat niet alleen in je bewustzijn plaats vindt, ook in het fysieke voertuig (lichaam) dat het bewustzijn draagt, dit dient sterk genoeg te zijn om het toenemende bewustzijn te kunnen dragen. Aan de yoga oefeningen zijn oefeningen toegevoegd die mij doorgegeven zijn door het Cosmisch Team, speciaal ontwikkeld als ‘core-training’ ten behoeve van de fysieke ontwikkeling om het bewustzijn te kunnen dragen.

Tijdens sjamanistische sessies, regressies of andere coach-consulten kunnen deze begeleide meditaties ook plaatsvinden, evenals tijdens trance doorgegeven boodschappen voor de cursist of cliënt.

© Isis Verhagen

Terug naar overzicht

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met mij op

Klik hier
Website laten maken door Modual.